• 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend •

info@alarmsysteemalmelo.nl

Alarmsysteem

Alle informatie over een alarmsysteem

Alle producten zo snel mogelijk geleverd.

Alle informatie over een alarmsysteem

Alarmsysteem Informatie

Er zijn een groot aantal alarmsystemen beschikbaar. Bekende merken en minder bekende merken. Hierdoor is veel verschil in prijs en in mogelijkheden. Vrijwel elke alarmsysteem doet hetzelfde. Als het systeem is ingeschakeld en er dan een detectie plaats vindt dan gaat er een sirene af. Ook is het mogelijk om een melding te laten gaan naar een meldkamer, een melding te ontvangen per sms of pushbericht te krijgen via een app op uw telefoon.

Daarnaast is de laatste jaren het gebruik van een alarmsysteem veranderd. Zo is brandmelding mogelijk maar ook waterdetectie is mogelijk. Hiermee biedt het alarmsysteem niet alleen veiligheid voor buitenaf maar ook van binnen uit bent u beschermd.

Waarom een Alarmsysteem?

Naast veiligheid heeft een alarmsysteem ook een preventieve werking. Door een sirene en flitser worden inbrekers afgeschrikt. Met een alarmsysteem is de kans op inbraak beduidend kleiner dan wanneer er geen alarmsysteem is.  Ook heeft een alarmsysteem tegenwoordig meer toepassingen. Denk hierbij aan domotica of het vastleggen van beeldmateriaal via beveiligingscamera’s.

Veel alarmsystemen beschikken over een paniek functie. Dit is voor oudere mensen ideaal, op het moment dat er iets gebeurt dan kan deze functie worden gebruikt. De meldkamer of ingestelde mensen krijgen dan een melding. Kortom, een alarmsysteem zorgt in alle opzichten voor meer veiligheid in en rondom uw woning.

merken alarmsysteem

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Meer informatie is ook te vinden op Alarmsysteem Enschede.

Een alarmsysteem geeft dieven geen kans

Contact

E-mail

info@alarmsysteemalmelo.nl

Telefoon

(053) - 209 77 95